Wie is Ruinemans RAM?

bordenkleinRuinemans Ram is onderdeel van Ruinemans Bedrijfswagens. Een derde generatie familiebedrijf dat sinds 1972 gevestigd in Eesveen (Steenwijkerland). De huidige eigenaren, Bart & Jeroen Ruinemans, hebben eind jaren '90 en begin jaren 2000 een aantal jaar in de Verenigde Staten doorgebracht voor studie en werk.

Vanuit die periode is de passie voor de Pickup Trucks ontstaan. Toen zij in 2003 het autobedrijf overnamen van hun vader Jan Ruinemans duurde het dan ook niet lang voordat tussen de bedrijfswagens de eerste Pickup Trucks in de verkoop stonden. Met reeds 15 jaar ervaring in de verkoop van jong gebruikte Trucks, diende zich in 2018 de kans aan om Official Dealer te worden van RAM.

FCA besloot in dat jaar dat de verkoop van de RAM 1500 in Europa via een officiële importeur en dealer kanaal plaats moest gaan vinden. De RAM 1500 werd al jaren geïmporteerd door zelfstandige bedrijven (grijze import) maar op gebied van garantie, terugroepacties en service was vanuit de fabrikant niets geregeld.

Door de komst van een officiële importeur en dealernetwerk zijn deze zaken nu op orde. Hierdoor kunnen wij vanuit Ruinemans Ram de sales & aftersales bieden zoals onze klanten al sinds 1972 van ons gewend zijn.